Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ankara Gündemi (75) – DEVA Partisi Yönetim Kurulu Üyesi Gülçin Avşar ile söyleşi: “Partinin teşkilatlanma sürecinin hızı Türkiye tarihinde bir rekordur”

Ankara Gündemi’nin bu haftaki konuğu Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Yönetim Kurulu Üyesi avukat Gülçin Avşar oldu. Programda DEVA Partisi’nin teşkilatlanma süreci ve Türkiye’nin gündemindeki siyasi sorunlar konuşuldu.

DEVA Partisi’nin 41. il kongresini tamamlayarak büyük kongre için tarih alacağını belirten Gülçin Avşar, partinin teşkilatlanma hızının Türkiye tarihinde bir rekor olduğunu söyledi. Avşar, DEVA Partisi’nin bir ihtiyaç sonucu kurulduğunun altını çizerken toplum tarafından gördükleri ilginin tahmin ettiklerinin de üzerinde olduğunu vurguladı.

DEVA Partisi’nin ilk aylarda önceliği kendini tanıtmaya verdiğini söyleyen Avşar, gelinen noktada artık günlük olayları da değerlendirmeye başladıklarını, bir erken seçim öngördüklerini ancak muhalefet partileri ile ittifak görüşmesi yapmak için henüz erken olduğunu belirtti.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.