Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Koronavirüs: Doğrular, yanlışlar & doğru bilinen yanlışlar (1) – Esin Şenol, Müge Çevik, Çağhan Kızıl ve Urartu Şeker ile aşılar

Prof. Dr. Esin Şenol, Doç. Dr. Müge Çevik, Doç. Dr. Çağhan Kızıl ve Doç. Dr. Urartu Şeker’in yer aldığı, “Koronavirüs: Doğrular, yanlışlar & doğru bilinen yanlışlar” adlı yeni programımızın ilk bölümünde, koronavirüs salgınında en çok merak edilen konulardan biri olan aşılarda gelinen noktayı, Pfizer-BioNTech aşısı ile Türkiye’nin 50 milyon adet sipariş ettiği Çin’in Sinovac aşısının farkını ve bu aşıların güvenilirliğini, ülkelerin aşı sipariş miktarı arasındaki uçurumun olası sonuçlarını ve aşılamaların ardından salgının izleyebileceği seyri konuştuk.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.