Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güne Bakış (17 Aralık 2020): Gönül Tol ile ABD’nin Türkiye’ye uyguladığı CAATSA yaptırımları, Doç. Dr. Tolga Şirin ile aşı tartışmalarının hukuki boyutu

Güne Bakış‘ta bu akşam, Medyascope yorumcusu ve Ortadoğu Enstitüsü Türkiye Çalışmaları Merkezi Direktörü (Director of Middle East Institute’s Center for Turkish Studies) Gönül Tol ile Amerika Birleşik Devletleri’nin Türkiye’ye uyguladığı CAATSA (ABD’nin Hasımlarıyla Yaptırımlar Yoluyla Mücadele Etme Yasası) yaptırımlarını, Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Anayasa Hukuku Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tolga Şirin ile aşı tartışmalarının hukuki boyutunu konuştuk.

Editör: Egemen Gök

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler