Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güne Bakış (18 Aralık 2020): Osman Kavala’nın ikinci davası, Prof. Dr. Vedat Bulut ile aşılar için “acil kullanım onayı”, Roj Girasun ile Cumhur İttifakı içinde HDP tartışmaları

Güne Bakış’ta bu akşam, Türk Tabipleri Birliği Genel Sekreteri ve İmmünolog Prof. Dr. Vedat Bulut ile kapsamlı verilerin henüz sağlanamadığı aşılar için “acil kullanım onayı” verilebilecek olmasını, Rawest Araştırma Genel Müdürü Roj Girasun ile Cumhur İttifakı içindeki Halkların Demokratik Partisi tartışmalarını, Medyascope muhabiri Gamze Elvan ile casusluk suçlamasıyla tutuklu bulunan iş insanı Osman Kavala’nın İstanbul 36. Ağır Ceza Mahkemesi’nde başlayan davasını konuştuk.

Editör: Egemen Gök

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler