Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güne Bakış (25 Aralık 2020): Taha Akyol ile Bahçeli’nin Akşener’e “Evine dön” çağrısı ve AİHM’nin Demirtaş kararı, Tacettin İnandı ile halk sağlığı açısından koronavirüs aşısının önemi

Güne Bakış’ta bu akşam, Karar gazetesi yazarı Taha Akyol ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) lideri Devlet Bahçeli‘nin İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener‘e “Evine dön” çağrısını ve Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’nin eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş hakkındaki kararını, Halk Sağlığı Uzmanları Derneği (HASUDER) üyesi Prof. Dr. Tacettin İnandı ile halk sağlığı açısından koronavirüs aşısının önemini konuştuk.

Editör: Egemen Gök

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler