Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Elif Key ile Amerikan Rüyası (7): Kadın cinayetlerinin sonu gelmeyecek mi?

Dünya koskoca bir seneyi arkasında korkutucu bir salgınla bırakırken 2021’e de bu salgının gölgesinde giriyor. Dünyanın her yerinden ikinci dalga, üçüncü dalga haberleri gelirken, aşı uzaklarda güzel bir hayal gibi dururken, ABD de dönüp dolaşıp salgın yönetiminde nerede hata yaptığını sorguluyor. New Yorker dergisi yazarı Lawrence Wright’ın yazdığı makale, salgın yönetiminde yapılan hataların yanı sıra, Beyaz Saray’da kadınların sözünün hiç geçmemesi konusuna değiniyor. Kadınların yok sayıldığı ülkelerin iktidarları, kadın cinayetlerine de kadınlara yönelik şiddete de dair bir adım atmayı ihmal ederken Türkiye’de kadın cinayetleri de bitecek gibi durmuyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.