Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Haber Hafta Sonu (2 Ocak 2021): Emrah Altındiş ile koronavirüs aşısı, Dinçer Demirkent ile 2020’nin özgürlük ve demokrasi karnesi

Editör: Sahra Atila

Haber Hafta Sonu’nda bu akşam Harvard Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde ve Boston College Üniversitesi Biyoloji Bölümü’nde öğretim üyesi olarak görev yapan mikrobiyolog Dr. Emrah Altındiş ile koronavirüs aşısını ve  toplumsal bağışıklığını, siyasetbilimci Dinçer Demirkent ile 2020’nin özgürlük ve  demokrasi karnesini  konuştuk.

Emrah Altındiş için düzeltme: Sinovac faz 1/2 için Lancet dergisinde çıkan çalışmada, aşının hem 14 gün hem de 28 gün aralıklarla denendiğinde ikisinin de aynı etkinlikte olduğu gösteriliyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.