Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ada Sahilleri (115): İngiltere’deki Mesut Özil

Mert Aydın ve Alp Ulagay, Londra’dan dünya spor gündemini takip ediyor. 

1. BÖLÜM: İNGİLTERE’DEKİ MESUT ÖZİL: Premier Lig’deki yılları. Wenger’in kanatları altındaki sezonlar. İngiltere’de yarattığı heyecan. 2018’den itibaren ortaya çıkan sorunlar. Emery ve Arteta ile başlayan düşüş dönemi. 

2. BÖLÜM: LIVERPOOL’DA KRİZ: Liverpool’daki mini kriz bitmedi. Pozisyon az, gol yok. Salah’ın sorunu ne? / Man United zirveye tutundu. / Gizli lider Manchester City. Yemiyorlar, atıyorlar. / 

3. BÖLÜM: ZİRVE TAKİPÇİLERİ: Leicester City’nin zirve takibi. Bu sezon da bir sürpriz yaparlar mı? / Chelsea’nin çaresizliği. Lampard için tehlike çanları / Tottenham nefes aldı / Diptekilerde kıpırdanma 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.