Medyascope Gündem’de bu sabah eski Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Turhan, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu’nun politika faizini sabit tutma kararını değerlendirdi. İstinye Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Turhan, ABD’de Biden dönemini ve koronavirüs salgını sonrası dünya ekonomisinin gidişatını da yorumladı.
Bize destek olun
Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor.
Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.