Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Haber Hafta Sonu (24 Ocak 2020): Cavit Işık Yavuz ile aşılamada tedarik süreci, Merve Tahiroğlu ile Joe Biden sonrası ABD, Oğul Tuna ile Rusya’da protestolar

Editör: Betül Başak  

Haber Hafta Sonu’nda bu akşam, Türk Tabipleri Birliği Kovid-19 İzleme Kurulu’ndan halk sağlığı uzmanı Doç. Dr. Cavit Işık Yavuz ile yarın (25 Ocak) gelmesi beklenen 6,5 milyon doz aşıyı, aşıda tedarik sürecinin uzamasının koronavirüs salgınına etkisini ve salgında son verileri, Vaşington’da yaşayan araştırmacı Merve Tahiroğlu ile Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Joe Biden’dan sonra ABD’yi, ABD-Türkiye ilişkilerini ve S400 krizini, Oğul Tuna ile Rusya’daki protestoları konuştuk.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.