Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Medyascope Gündem (3 Şubat 2021) Prof. Harun Öztürkler: “Türkiye’nin mutlaka çok kapsamlı bir kamu gelirleri reform paketine ihtiyacı var”

Medyascope Gündem‘de bu sabah, Boğaziçi Üniversitesi eylemlerinin 30. gününde yaşananlar ve koronavirüs salgınında dünya genelinde son durum vardı. Uluslararası Ekonomik Araştırma ve Çalışmalar Derneği Başkanı ve Kırıkkale Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Harun Öztürkler, 2021 yılı Ocak ayı enflasyon rakamlarını ve Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın 2021 Enflasyon Raporu’nu değerlendirdi. Öztürkler ayrıca, Ocak 2021 Satın Alma Yöneticileri Endeksi ile dış ticaret rakamlarını yorumladı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.