Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güne Bakış (4 Şubat 2021): Prof. Dr. Murat Akova ile koronavirüs mutasyonunun salgına etkisi, Medyascope muhabirleri ile Boğaziçi protestoları ve muhalefet liderlerinin görüşmeleri

Güne Bakış’ta bu akşam, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Akova ile koronavirüs mutasyonunun salgına etkisini, Medyascope muhabiri Şükran Şençekiçer ile Boğaziçi Üniversitesi’nde devam eden protestoları, Medyascope Ankara muhabiri Okan Yücel ile DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaretini ve Medyascope Ankara muhabiri Özgür Özdemir ile Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nu ziyaretini konuştuk.

Editör: Egemen Gök

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler