Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Dünyayı gezen Şırnaklı Artunç çiftinden 14 Şubat mesajı: “Sevgi, saygı ve sadakat bizi ayırmıyor, herkesin Sevgililer Günü kutlu olsun”

Şırnak’ın Baldeveren Mahallesi’nde çiftçilik ve hayvancılık ile uğraşan Taybet ve Feyzullah Artunç, 35 yıllık evlilikleri boyunca birlikte 15 ülke ve 25 şehir gezdi. Artunç çifti, Sevgililer Günü vesilesiyle, sevginin gücünü Medyascope’a anlattı. Görücü usulü ile evlendiklerini ve beş çocukları olduğunu anlatan Feyzullah Artunç, “çiftlerin arasında sevgi, saygı ve sadakat olduktan sonra birbirlerinden ayrılmalarının mümkün olmadığını” söyledi.

Feyzullah Artunç, eşiyle her şeyi birlikte yaptıklarını söyledi: “Öncelikle herkesin 14 Şubat Sevgililer Günü’nü kutluyorum. Sevgi önemlidir. Ben eşimle bugüne kadar aralarında Küba, Avrupa ülkeleri ve Japonya’nın da bulunduğu 15 ülke ve yaklaşık 25 şehri gezdim. Tarlada, ev işlerinde her şeyi birlikte yaptığım eşimle dünyayı da birlikte gezmem gerekir. Kadın-erkek eşitliğine inanıyorum. Çok mutluyuz, salgın nedeniyle iki yıldır dünya turuna ara verdik ama salgının bitmesiyle Amerika ve Çin’e gitmek istiyoruz.”

Taybet Artunç ise 35 yıllık evlilikleri sırasında eşi ile zaman zaman tartıştıklarını ancak her seferinde konuşup barıştıklarını belirterek, “Şimdiki gençlere bakıyorum. Güya tanışıyorlar, konuşuyorlar, sonra bakıyorum bir telefonla ayrıldıklarını söylüyorlar. Biz her şeyi birlikte yapıyoruz. Eşimi seviyorum, o da beni seviyor. Herkesin Sevgililer Günü kutlu olsun” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.