Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

2024 yolunda Trumpizm ve Cumhuriyetçi Parti’nin geleceği – Şebnem Gümüşçü ile söyleşi: “Cumhuriyetçi Partili Temsilciler Meclisi ve Senato üyelerinin gelecekleri Trump’ın iki dudağı arasında”

Eski Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Donald Trump, 6 Ocak’taki Kongre saldırısını kışkırttığı iddiası ile yargılandığı Senato’daki azil davasında geçen cumartesi günü (13 Şubat) aklandı. Böylece Trump, hakkında iki kez azil kararı alınan ve iki kez de aklanan ilk başkan olarak ABD tarihine geçti. Senato’daki yargılama sürecini, önümüzdeki dönemde ABD siyasetinde ve Cumhuriyetçi Parti içinde yaşanabilecekleri Middlebury Üniversitesi’nden Şebnem Gümüşçü ile konuştuk.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.