Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Politik Akademi (58): “Barbarın Tarihi Ezilenin Dini – Hikmet Kıvılcımlı’da Tarih ve Din” kitabı üzerine Dr. Canan Özcan Eliaçık ile söyleşi

Canan Özcan Eliaçık 2018 yılında Marmara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde “Türkiye Sosyalist Hareketi’nde Dr. Hikmet Kıvılcımlı’nın Yeri: Tarih Tezi ve Din Yorumu” başlıklı teziyle doktora derecesini aldı. Eliaçık, doktora tezi ile 2019 yılında Türk Sosyal Bilimler Derneği Genç Sosyal Bilimciler Ödülü’ne layık görüldü. İstanbul Arel Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Canan Özcan Eliaçık ile “Barbarın Tarihi Ezilenin Dini – Hikmet Kıvılcımlı’da Tarih ve Din” kitabı üzerine konuştuk.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.