Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Prof. Bengi Semerci anlatıyor (90): Salgın sürecinde DEHB (Dikkat Eksikliği Hiperaktivite Bozukluğu) olan çocukların desteklenmesi

Uzun pandemi süreci hem çevrimiçi eğitim hem de evde kalma sürelerinin artışı nedeniyle tüm aileler için sorun yaratmakla birlikte DEHB’li çocukların ailelerini çok daha fazla etkiledi. Bu videoda DEHB olan çocukların ve ailelerinin çevrimiçi eğitim, ders çalışma ve ev içi düzen konusunda yaşayabilecekleri sorunlar anlatıldı. Prof. Dr. Bengi Semerci, bu sorunları açıklarken sorunları kontrol edebilmeleri için ailelere önerilerde bulundu ve DEHB olan çocuklara ilişkin sürecin nasıl yönetebileceğini aktardı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.