Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Haber Hafta Sonu (20 Mart 2021): Prof. Dr. İbrahim Turhan ile Merkez Bankası kararı, Doç. Dr. Cavit Işık Yavuz ile koronavirüs salgınında son durum

Editör: Betül Başak  

Haber Hafta Sonu’nda bu akşam Gelecek Partisi Yönetim Kurulu Üyesi, 2008-2011 yılları arasında Merkez Bankası Başkan Yardımcılığı yapan Prof. Dr. İbrahim Turan ile Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal’ı görevden alınmasını ve yerine eski Adalet ve Kalkınma Partisi Bayburt Milletvekili Prof. Dr. Şahap Kavcıoğlu’nu atanmasını, Türk Tabipleri Birliği Merkez Konseyi Üyesi Doç. Dr. Cavit Işık Yavuz ile koronavirüs salgınında artan vaka sayılarını ve salgını seyrini konuştuk.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.