Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Sevilay Çelenk ile Yeri Gelmişken (66): AKP muhalefetin bir seçenek olmadığını göstermeye oynuyor

AKP, ekonomi baş aşağı giderken ve önemli toplumsal meselelerin hiçbirine çözüm üretilemiyorken, muhalefet partilerinin gerçek bir muhalefet seçeneği olmadığını göstermeyi bir şekilde yine başardı. Toplumun en örgütlü ve en güçlü iki kesimine -hem de bir ekonomik krizin eşiğinde olunan bir dönemde- çok ciddi biçimde meydan okudu. İstanbul Sözleşmesi‘nden çekilerek kadınlara, Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun vekilliğini düşürerek ve Halkların Demokratik Partisi’nin (HDP) kapatılması konusunu gündeme getirerek HDP seçmenine yönelik gerçekleştirilen bu meydan okuma, maalesef muhalefet partilerinin güçsüzlüğünü yeniden belirginleştirdi.

Sevilay Çelenk, Yeri Gelmişken‘de yorumluyor…

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.