Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Politik Akademi (63): Dr. Özgün Biçer ve Dr. Ece Öztan ile “Zor Zamanlarda Kesişen Yaşamlar-İşte Hayat!” kitabı üzerine söyleşi

Gülçin Karabağ,konukları Bağ Etkileşimli Öğrenme Derneği kurucuları Marmara Üniversitesi İktisat Bölümü öğretim üyesi Dr. Özgün Biçer ve siyasetbilimci Dr. Ece Öztan ile Ocak 2021’de Karakarga Yayınları’ndan çıkan “Zor Zamanlarda Kesişen Yaşamlar-İşte Hayat!” kitabı üzerine konuştu.

Kitap farklı toplumsal gruplar salgın sürecini nasıl deneyimliyor sorusundan yola çıkarak gerçekleştirilen “Bağ Kuran Söyleşiler”in çıktısından oluşuyor. Bağ Kuran Söyleşiler’de farklı kadınlık hallerinden, babaların salgını nasıl deneyimlediklerine, çocuklar, gençler, yaşlılardan ev işçisi kadınlara ve LGBTİ+’lara kadar farklı toplumsal grupların deneyimleri ortaya seriliyor.

Farklı kadınlık hallerinin salgından nasıl etkilendiğine odaklandığımız Politik Akademi yayınını izlemek için:

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.