Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

SosyoPolitik (60) – Prof. Dr. Ayhan Kaya ile Türkiye’nin AB’ye bakışı: “Ne zaman politik ve sosyoekonomik kriz yaşansa, AB üyeliği revaçta bir konu haline geliyor”

Metropoll Araştırma Şirketi’nin anketlerinde “Türkiye Avrupa Birliği’ne (AB) üye olmalı mı?” sorusuna “Evet” cevabı verenlerin oranı, 2019 yılına kıyasla artışta. Anket sonuçlarından ve geride bıraktığımız AB Zirvesi’nden hareketle, Türkiye’de halkın AB’ye bakışının dününü ve bugününü Bilgi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi ve Avrupa Birliği Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ayhan Kaya ile konuştuk.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.