Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Haber Hafta Sonu (4 Nisan 2021): Elif Duygu Cındık ile koronavirüs salgını, Murat Aksoy ile AYM’nin kapatılması tartışmaları ve Gergerlioğlu’nun tutuklanması

Editör: Betül Başak  

Haber Hafta Sonu’nda bu akşam Dr. Elif Duygu Cındık ile koronavirüs salgınında aşılamayı, mutasyonlu virüsleri, gazeteci Murat Aksoy ile eski Halkların Demokratik Partisi Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın cezaevinde bulunan gazeteci Nedim Türfent’e verdiği röportaj üzerinden iktidar muhalefet ilişkisini, Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli’nin “Anayasa Mahkemesi kapatılsın” çıkışını ve Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun tutuklanma sürecini konuştuk. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.