Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ünlü isimlerin konuk olacağı Oscar Özel Yayını Yekta Kopan’ın sunumuyla YouTube’da canlı yayınlanacak

Sinema, tiyatro ve YouTube dünyasından ünlü isimler, Oscar Ödül Töreni öncesine Yekta Kopan’ın ev sahipliğinde YouTube’da buluşacak, tahminlerini ve beklentilerini paylaşacak. Pazar gecesi saat 22.00’de başlayacak Oscar Özel Yayını‘na Cem Yılmaz, Armağan Çağlayan, Melikşah Altuntaş, Barış Özcan ve Mert Fırat gibi ünlü isimler konuk olacak. Canlı yayın; Tekno Safari, Timur Akkurt, Coşkun Aral Anlatıyor ve Şenay Akkurt YouTube kanalları ile Timur Akkurt ve Şenay Akkurt Facebook sayfalarından canlı yayınlanacak.

Yıllardır kültür sanat alanındaki birçok farklı etkinliğe ev sahipliği yapan Yekta Kopan, bu kez çok özel bir YouTube yayını ile izleyicilerinin karşısına çıkacak. Aynı anda altı farklı platformdan canlı olarak ekrana gelecek olan yayında; sinema, tiyatro ve YouTube dünyasının önemli isimleri bir araya gelecek ve Oscar ödüllerini konuşacak.

25 Nisan Pazar gecesi saat 22.00’da Yekta Kopan’ın ev sahipliğinde başlayacak olan özel yayına Cem Yılmaz, Armağan Çağlayan, Cemre Ebüzziya, Zeynep Atakan, Ceylan Atınç, Şebnem Bozoklu, Ünsal Ünlü, Kerem Ayan, Melis Behlil, Barış Özcan, Mert Fırat, Ege Başaran, Umur Çağın Taş, Melikşah Altuntaş, Hande Doğandemir ve Barbaros Tapan konuk olacak. Ünlü isimler, Yekta Kopan’ın sorularını yanıtlayacak ve Oscar 2021 tahminlerini paylaşacak. 

Film endüstrisinin en prestijli ödülü olarak anılan Oscar bu sene 93. kez düzenleniyor. Türkiye saati ile 25 Nisan Pazar gününü 26 Nisan Pazartesi gününe bağlayan gece düzenlenecek olan etkinlikte yılın en iyileri belli olacak. 

Haberin tamamını okumak ve YouTube linklerini öğrenmek için tıklayınız.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.