Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ayşe Çavdar & Aysuda Kölemen ile Şimdiki Zaman (43) – #BüyükKapatılma​, nasıl açılacağız? – “İktidarın herkesi kendi evine, sokağına ve mahallesine kapatma politikası salgınla birlikte daha da görünürleşti”

Salgını yönetmek içinmiş gibi hayata geçirilen “kapatma” uygulamaları, pek çok açıdan Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) iktidarının yaklaşık 20 yıldır siyasi alanı nasıl kapattığına, toplumu kutuplaştırmak için işe koştuğu taktik ve stratejileri, ilişkili ama başka bir alanda adeta cisimleştirdi. Şimdiki Zaman‘da bu hafta, AKP’nin kapatma politikasının çeşitli görünümlerini ve buradan nasıl çıkabileceğimizi tartıştık. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.