Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Yalçın Karatepe ile ParaPolitik (77): “Hem Turizm Bakanı Ersoy’un hem de Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu’nun yaptığı açıklamalar, aşı sırasının döviz geliri üretme ile ilişkilendirildiğinin göstergesi”

ParaPolitik programının 77. bölümünde Prof. Dr. Yalçın Karatepe, salgın döneminde Türkiye’nin turizm dönemine nasıl girmeyi planladığını anlattı. Yalçın Karatepe, iktidarın tam kapanma kararına yeterince hazırlık yapmadığını ve bu yüzden süreci art arda yayımladığı genelgelerle yönetmeye çalıştığını söyledi.

Salgın yönetiminde odak noktasının turizm sezonuna kaydırıldığını belirten Karatepe, son günlerde hem Turizm Bakanı hem de Dışişleri Bakanı’nın yaptığı açıklamaların, aşı yapılma sırasının döviz geliri üretme ile ilişkilendirildiğinin göstergesi olduğunu söyledi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.