Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Sivil Mikrofon (15) – BDS Türkiye’den Göksel Kılınç: “İsrail’in ırkçı, sömürgeci politikalarını değiştirmesi için yalnızlaştırılması gerekiyor”

Sivil Mikrofon’da BDS Türkiye’den Göksel Kılınç ile İsrail’in Şeyh Cerrah Mahallesi ve Mescid-i Aksa’ya yaptığı baskınların ardından yaşananlar konuşuldu. Kılınç,  İsrail’in ırkçı ve sömürgeci politikalarının engellenmesi için boykot ve yaptırımlarla ekonomik, askeri, kültürel olarak yalnızlaştırılması gerektiğini belirtiyor. Meselenin Arap-Yahudi ya da din sorunu değil, İsrail devletinin ırkçılığının yarattığı bir sorun olduğunu, İsrail’deki birçok hak kuruluşunun Filistinliler ile dayanıştığını ve hak ihlallerine karşı çalışmalar yürüttüğünü kaydeden Kılınç, kalıcı barışın sağlanması için İsrail’in ırkçı politikalarından vazgeçmesinin gerekliliğine işaret ediyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.