Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Sevilay Çelenk ile Yeri Gelmişken (74) – “Sosyal medya fırtınasında mütevazı bir mutfak, sakin bir portre: Kılıçdaroğlu”

Son birkaç haftadır ülke gündemini meşgul eden videoların yarattığı fırtınalı ortamda, AKP propaganda videolarının başarısızlığı tescillenir ve hızla geri çekilirken başka bir sosyal medya başarısı yaşandı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu‘nun önce mutfaktan gençlere seslenmesi, bayram öncesinde de eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile yine mutfaktan gönderdiği börek açma görselleri sosyal medyada sıcak bir rüzgar estirdi. Samimiyete, tevazuya ve sahiciliğe duyulan konjonktürel ihtiyaç bu sakin ve mütevazı görsellerin sosyal medya başarısını etkiledi. Son olarak 140 Journos’un Kılıçdaroğlu videosu da fırtınanın ortasındaki sakin Kılıçdaroğlu portresi etrafında bir güven oluşmasını destekleyen iletişim çalışmaları oldu. Yeri Gelmişken‘de bu başarının nedenleri irdeleniyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.