Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güne Bakış (20 Mayıs 2021): Ahmet Taşgetiren ile Sedat Peker videolarının siyasi anlamı, Zeynep Timurlenk Pozut ve Sedat Elbasan ile Meral Akşener’in Rize-İkizdere temasları, Dr. Çağrı Yalgın ile Finlandiya’nın salgın yönetimi

Güne Bakış‘ta bu akşam, Karar gazetesi yazarı Ahmet Taşgetiren ile Sedat Peker videolarının siyasi anlamını, Medyascope muhabirleri Zeynep Timurlenk Pozut ve Sedat Elbasan ile Rize-İkizdere’de köylülerin taşocağına karşı direnişini ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in İkizdere’deki temaslarını, çalışmalarını Finlandiya’da sürdüren Dr. Çağrı Yalgın ile ülkede son 10 günde koronavirüs sebepli sadece beş ölüm yaşanmasını konuştuk.

Editör: Egemen Gök

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler