Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Saadet Partisi Diyarbakır İl Başkanı Fesih Bozan: “AKP iktidarında tuz kokmuştur, ülkenin çivisi çıkmıştır”

Saadet Partisi Diyarbakır İl Başkanı Fesih Bozan, gündeme ilişkin bir toplantı düzenledi. Bozan, Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) iktidarında, yeraltı dünyası ile yerüstü dünyasının beraber çalışmaya başladığını, siyaset, medya, mafya ve ticari ilişkilerin iç içe girdiğini, herkesin birbirine mahkûm ve muhtaç hale geldiğini söyledi.

Saadet Partisi Diyarbakır İl Başkanı Fesih Bozan, Türkiye’nin işsizliği, açlığı, çiftçiyi, esnafı, ekonomiyi bırakıp mafya ile iktidarın kirli ve karanlık ilişkilerini konuştuğunu belirtti. Suç örgütü lideri Sedat Peker’in yeni videolarının heyecanla beklenir hale geldiğini söyleyen Bozan, “Cumhur İttifakı’nın işbirliği içinde oldukları mafya liderlerinin siyaset, medya ve ticareti dizayn etmeye çalıştığını görüyoruz. Süleyman Demirel’in, ‘Devlet bazen rutin dışına çıkar’ dediği, devletin mafyayı bir ihtiyaç olarak görme zihniyetinin Cumhur İttifakı’nda da devam ettiğini görüyoruz. Cumhur İttifakı’nın bileşenlerinin AKP, MHP, mafya ve medya olduğunu da öğrenmiş oluyoruz” dedi.

“AKP ve MHP iktidarında yeraltı dünyası ile yerüstü dünyası beraber çalışmaya başlamıştır”

AKP iktidarında tuzun koktuğunu ve ülkenin çivisinin çıktığını belirten Bozan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“AK Parti ve MHP iktidarında yeraltı dünyası ile yerüstü dünyası beraber çalışmaya başlamış, siyaset, medya, mafya ve ticari ilişkiler iç içe girmiş, herkes birbirine mahkûm ve muhtaç duruma düşmüştür. Mafya lideri için af, mafya liderine koruma, mafya liderinin ana muhalefet liderine ve diğer muhaliflere tehditler savurmaları ve seçim meydanlarında Cumhur İttifakı’na oy istemesi ve daha bilmediğimiz başka ilişkiler. Bu olaylar bize AK Parti’nin ismi gibi ak olmadığını göstermektedir. Milletimiz yapılacak ilk seçimde, temiz kadro ve temiz bir geçmişe sahip olan Saadet Partisi’ni iktidara getirerek, Cumhur İttifakı’nın Türkiye’yi içine koyduğu bu kirli işler ve karanlık ilişkilerden temizleyecektir.”

“Taban fiyatlar çiftçimizin beklentisinin altında kalmıştır”

Bölgedeki kuraklığa ve çiftçilerin sorunlarına da dikkat çeken Bozan, “Susuz tarlalarda yüzde 80’e varan ürün kaybı beklenmektedir. Kuraklıkla beraber elektrik, gübre, kimyevi ilaç ve mazottaki yüksek girdiler çiftçimizin belini bükmüştür. AK Parti iktidarının açıkladığı taban fiyatlar çiftçimizin beklentisinin altında kalmıştır. Devletin acilen çiftçiye el uzatması ve destek paketleri hazırlaması gerekmektedir” diye konuştu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.