Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Sağduyu (17): “Yeni partilerin arzu ettikleri sıçramayı yapabilmeleri için AKP’nin seçmen sadakatindeki çözülmenin hızlanması ve liderlerin özeleştiri yapması gerek” – Dr. İbrahim Uslu ve Tarık Çelenk ile söyleşi

“Sağduyu” programının 17. bölümünde yazar Tarık Çelenk ve siyasal iletişim uzmanı Dr. İbrahim Uslu ile Gelecek Partisi ve Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi’nin neden başlangıçta bekledikleri büyük oy patlamasını gerçekleştiremediklerini, birbirlerinden, Adalet ve Kalkınma Partisi’nden (AKP) ve diğer merkez sağ partilerden benzerlik ve farklılıklarını ve oylarını artırmaları için gerekli şartların neler olabileceğini konuştuk.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.