Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Erdoğan’ın Akşener’e yönelik sözleri – İYİ Parti Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu: “Bu, siyasi güçten düşenin reaksiyonu, bu dil döner dolaşır kendisini tahrip eder”

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki (TBMM) grup toplantısında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i hedef aldı ve “Yine dua et ki Rizeliler gelin hanıma çok ileriye gitmeden ders verdiler. İkizdere yetmedi, Çayeli’ne gittin. Orada da gerekeni yaptılar. Bunlar iyi günler, daha neler olacak, neler” dedi. Peki, İYİ Parti, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Akşener’e yönelik sözlerini nasıl değerlendiriyor? İYİ Parti TBMM Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu, Medyascope yayınında yorumladı.

  

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.