Haber Hafta Sonu (29 Mayıs 2021): Av. Can Atalay ile sekizinci yılında Gezi Parkı direnişi ve Gezi davası, Prof. Dr. Derya Unutmaz ile salgında gidişat

Editör: Engin Deniz İpek

Haber Hafta Sonu’nda bu akşam Prof. Dr. Derya Unutmaz ile dünyada ve Türkiye’de koronavirüs salgınını, dünyada aşılama hızını, Türkiye’nin aldığı ve alması gereken tedbirleri, avukat Can Atalay ile sekizinci yılına giren Gezi Parkı eylemlerini ve yeniden açılan Gezi davasını konuştuk. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.