Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ülkü Doğanay ile Mesela (57) – Siyaset marjinalleşirken AKP ve Cumhur İttifakı’nın geleceği: “İktidar, mevcudiyetini sürdürebilmek için seçmen tabanını marjinalleştirecek adımlar atma ihtiyacında”

Mesela‘nın 57.bölümünde Ülkü Doğanay, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ile kurduğu ittifakın Adalet ve Kalkınma Partisi’ni (AKP) içine sıkıştırdığı güvenlikçi söylemin yalnızca partiyi marjinal bir çizgiye taşımakla kalmadığını ileri sürüyor. Doğanay’a göre, organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in YouTube videolarında öne sürdüğü iddialarının araştırılmaması ve AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i hedef alan sözleri, iktidarın mevcudiyetini sürdürebilmek için seçmen tabanını da marjinalleştirecek adımlar atma ihtiyacı içinde olduğunu gösteriyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.