Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Hafta Sonu Siyaset (75) – Metin Gürcan ile söyleşi: “14 Haziran sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ‘tarafını seç’ baskısı hem NATO hem Rusya’dan artarak gelecek”

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Kurucular Kurulu Üyesi ve güvenlik ve strateji uzmanı Metin Gürcan, 14 Haziran’da NATO Zirvesi‘nde Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Joe Biden ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasında yapılacak olan görüşmeyi değerlendirdi. Senem Görür‘ün sorularını yanıtlayan Gürcan, “14 Haziran’daki Biden-Erdoğan görüşmesinde Ankara’nın istediği gibi bir uzlaşı zemini çıkmayacak fakat masa da dağılmayacak, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ‘tarafını seç’ baskısı hem NATO hem Rusya’dan artarak gelecek” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.