Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güne Bakış (23 Haziran 2021): Hidayet Şefkatli Tuksal ile Erdoğan’ın açıklamaları ve “yaşam biçimine müdahale” tartışmaları, Gamze Elvan ile CHP’nin İBB’yi kazanmasının ikinci yıl dönümü

Güne Bakış‘ta bu akşam, koronavirüs salgınındaki son gelişmeleri, ilahiyatçı, yazar ve akademisyen Hidayet Şefkatli Tuksal ile AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘ın açıklamalarını ve “yaşam biçimine müdahale” tartışmalarını, muhabirimiz Gamze Elvan ile Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni (İBB) kazanmasının ikinci yıl dönümünde düzenlenen “23 Haziran Demokrasi Şenliği”ni konuştuk.

Editör: Egemen Gök / Prodüktör: Murat Türsan

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler