Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Haber Hafta Sonu (27 Haziran 2021): Prof. Dr. Şebnem Korur Fincancı ve Prof. Dr. Tacettin İnandı ile Türkiye’nin koronavirüsle mücadelesi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 11 Mart 2020 tarihinde Türkiye’de ilk koronavirüs vakasının tespit edildiğini açıkladı. Aradan geçen bir yıldan uzun sürede, Türkiye’de koronavirüs yüzünden ölüm sayısı 49 bin 524’e yükseldi. 1 Temmuz’da birçok koronavirüs tedbiri kaldırılıyor. Haber Hafta Sonu‘nda bu akşam, Türk Tabipleri Birliği (TTB) Merkez Konseyi Başkanı Prof. Dr. Şebnem Korur Fincancı ve Halk Sağlığı Uzmanı Prof. Dr. Tacettin İnandı ile salgın sürecinde alınan önlemleri, 1 Temmuz’da yasakların kaldırılmasını ve Delta varyantını konuştuk.

Editör: Buket Topaktaş

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.