Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

DEVA ve Gelecek partilerinin Diyarbakır il başkanları Cihan Ülsen ve Aydın Altaç: “HDP’ye açılan davanın hukuk ile ilgisi yok, dava siyasi”

Halkların Demokratik Partisi’ne (HDP) açılan kapatma davasını değerlendiren Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Diyarbakır İl Başkanı Cihan Ülsen ve Gelecek Partisi Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, davanın hukuk ile ilgisinin olmadığını, siyasi baskı ile açıldığını ve sonuçlandırılmak istendiğini belirterek, bunun sonuçlarının olacağını söyledi. Medyascope’a gündemi değerlendiren Altaç ve Ülsen, DEVA Partisi’nde tartışmalara yol açan Şeyh Said anması mesajını, HDP’ye açılan kapatma davası ve siyasete etkisini, suç örgütü lideri Sedat Peker’in iddiaları karşısında yargı ve iktidarın tutumlarını değerlendirdi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.