Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güne Bakış (1 Temmuz 2021): İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya’da İstanbul Sözleşmesi eylemleri, Prof. Dr. Fatmagül Berktay ile Türkiye’nin İstanbul Sözleşmesi’nden çekilmesi, Salih Gergerlioğlu ile AYM’nin “hak ihlali” kararı

Güne Bakış‘ta bu akşam, muhabirlerimiz, İstanbul’dan Zeynep Timurlenk Pozut, Ankara’dan Özgür Özdemir, İzmir’den Aytuğ Özçolak ve Antalya’dan Mehmet Selçuk Ada ile İstanbul Sözleşmesi eylemlerini, Prof. Dr. Fatmagül Berktay ile Türkiye’nin İstanbul Sözleşmesi’nden çekilmesini, Salih Gergerlioğlu ile Anayasa Mahkemesi’nin milletvekilliği düşürülen babası HDP’li Ömer Faruk Gergerlioğlu hakkında verdiği hak ihlali kararını konuştuk.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.