Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Haber Hafta Sonu (31 Temmuz 2021): Doğanay Tolunay ile orman yangınları, Selçuk Ada ile Manavgat’taki son durum, Eren Keskin ile Konya’daki katliam, Onur Hamzaoğlu ile salgında artan vaka sayıları

Editör: Sahra Atila

Haber Hafta Sonu’nda bu akşam İstanbul Üniversitesi – Cerrahpaşa Orman Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Doğanay Tolunay ile Türkiye’de 28 Temmuz’dan bu yana devam eden orman yangınlarını, Medyascope Antalya muhabiri Selçuk Ada ile Manavgat’taki son durumu, İnsan Hakları Derneği Eş Genel Başkanı Eren Keskin ile Konya’da Dedeoğlu ailesinin evine düzenlenen saldırıyı ve Prof. Dr. Onur Hamzaoğlu ile koronavirüs salgınında artan vaka sayılarını konuştuk. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.