Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Kadın cinayetlerinin durdurulması için çağrıda bulunmuştu: Ulviye Avağ, boşandığı erkek tarafından öldürüldü

İstanbul-Sultangazi’de Ulviye Avağ, bir süre önce boşandığı Mehmet D. tarafından silahla vurularak öldürüldü. Avağ’ın sosyal medya hesabından geçen yıl “Kadın Cinayetlerini Durdurmak için yetkililer göreve” notunu yayınladığı görüldü.

Ulviye Avağ, dün (10 Ağustos) akşam saatlerinde Gazi Caddesi’nde bulunan ormanlık alanda, bir süre önce boşandığı Mehmet D. tarafından öldürüldü. Çevrede bulunanların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Avağ’ın yaşamını yitirdiği belirlenirken güvenlik kameralarını inceleyen polis, Mehmet D.’yi gözaltına aldı. 

Ulviye Avağ’ın geçen yıl 24 Temmuz’da sosyal medya hesabından “Kadın Cinayetlerini Durdurmak için yetkililer göreve” notunu paylaştığı görüldü.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.