Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

ABD, koronavirüs vakalarının arttığını belirterek “Türkiye’ye seyahat etmeyin” uyarısında bulundu

Amerika Birleşik Devletleri (ABD), dün (16 Ağustos) güncellediği uluslararası seyahat raporunda Türkiye’de koronavirüs vakalarının arttığını belirterek, “Türkiye’ye seyahat etmeyin” uyarısında bulundu. 

ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri (CDC), uluslararası seyahat uyarı raporunda Türkiye’nin koronavirüs tehlike seviyesini “Seviye 4: Çok Yüksek” olarak değiştirdi.

Seyahat uyarısında şu ifadelere yer verildi: “Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri (CDC), COVID-19 nedeniyle Türkiye için 4. Düzey Seyahat Sağlık Bildirimi yayınladı ve bu, ülkede çok yüksek düzeyde COVID-19 olduğunu gösteriyor. FDA onaylı bir aşı ile tam olarak aşılanmışsanız, COVID-19’a yakalanma ve ciddi semptomlar geliştirme riskiniz daha düşük olabilir. Herhangi bir uluslararası seyahati planlamadan önce, lütfen CDC’nin tam aşılı ve aşısız yolcular için özel önerilerini gözden geçirin.”

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.