Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Milli kayakçı Fatih Arda İpcioğlu, kayakla atlamada Türkiye’nin Continental Cup müsabakaları tarihindeki en iyi derecesini elde etti

Kayakla Atlama Olimpik Milli Sporcu Fatih Arda İpcioğlu, 72 sporcunun katılımıyla Çekya’da gerçekleştirilen Continental Cup’ta, ilk gün müsabakalarında 27. olurken, ikinci gün müsabakalarında çok iyi bir performans göstererek 13. sıraya kadar yükselme başarısı gösterdi.

Frenstat Atlama Kuleleri’ndeki organizasyonda Fatih Arda İpçioğlu, Türkiye’nin kayakla atlama Continental Cup müsabakaları tarihindeki en iyi derecesini elde etti.

Milli sporcu ayrıca, 2022’de Pekin’de yapılacak Kış Olimpiyat Oyunları için önemli bir puan kazandı.

Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Ali Oto, “Fatih Arda İpcioğlu’nu elde ettiği bu önemli başarıdan dolayı kutluyorum. Milli takım antrenörlerimize ve emeği geçenlere teşekkür ederim” açıklamasını yaptı.

Kayakla Atlama Milli Takımı, 21-22 Ağustos günlerinde de Romanya’da düzenlenecek Kayakla Atlama Continental Cup müsabakalarına katılacak.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.