Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, Halk TV önünde yumruklu saldırıya uğradı – Kavuncu: “‘Bunlar daha iyi günleriniz’ lafını bir cumhurbaşkanı söylediğinde neler yaşandığını herkesin görmesi lazım”

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, Halk TV’de yayınlanan ve İpek Özbey’in moderatörlüğünü yaptığı Gündem Özel programının ardından Bakırköy’deki Halk TV binasından ayrıldığı sırada yanına yaklaşan kimliği belirsiz bir kişinin yumruklu saldırısına uğradı. Güvenlik kamerası görüntülerinden yere düştüğü görülen Kavuncu, tekrar Halk TV binasına girdi. Kamera görüntülerinde saldırganın, Bakırköy Özgürlük Meydanı tarafına doğru kaçtığı görülüyor. 

Yeniden Halk TV binasına döndükten sonra Can Coşkun’un sunduğu Haber Masası programına katılan Kavuncu yaşananları anlattı ve durumunun iyi olduğunu söyledi. Kavuncu, olay yerine gelen polis ekiplerine durumu anlattığını belirtirken bu tarz saldırıların kendilerini yıldırmayacağını sözlerine ekledi.

Saldırının ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sosyal medya hesabından, “İyi insanları susturamayacaksınız!” mesajını paylaştı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu ve saldırıdan iktidarı sorumlu tuttu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kavuncu’ya yönelik saldırıyı sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak kınadı ve saldırıyı yapan kişinin bulunup yargı önüne çıkarılmasını istedi.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da Kavuncu’ya yönelik saldırıyı kınadı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da saldırıya tepki gösterenler arasında:


Levent Gültekin de saldırıya uğramıştı

Gazeteci Levent Gültekin de 8 Mart 2021’de Murat Sabuncu ile birlikte yaptığı programa katılmak üzere gittiği Bakırköy’deki Halk TV binası önünde 25 kişilik bir grubun saldırısına uğramıştı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.