Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Guardiola, 2023’ten sonra milli takım çalıştırmak istiyor

13 yıllık teknik direktörlük kariyerinde, 30 kupa kaldıran ve çalıştırdığı her takımda lig şampiyonlukları yaşayan Pep Guardiola, şu an çalıştırdığı İngiltere Premier League ekibi Manchester City’den 2023 yılında ayrılacağını ve milli takım çalıştırmak istediğini açıkladı.

İspanyol çalıştırıcı, sözleşmesinin sona ermesinin ardından kulüp kariyerine ara vereceğini söylerken “Bu takımdaki yedi yılın ardından, durmam gerektiğini düşünüyorum. Bir ara vereceğim ve ne olacağını göreceğiz. Mümkünse bir sonraki durak milli takım olacak” dedi. .

50 yaşındaki teknik adam, 2016 yılında geldiği Manchester City’de üç lig şampiyonluğu, federasyon kupası ve üst üste dört kez de lig kupası kazandı. Guardiola, daha önce Bayern Münih ve Barcelona’da da üçer kez lig şampiyonluğu yaşamıştı.  

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.