Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Murat Yetkin yazdı: Afganistan’dan ayrılan son Amerikalı’yı gözünüz ısırıyor mu?

Gazeteci Murat Yetkin, Yetkin Report’ta yayımlanan yazısında, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Savunma Bakanlığı tarafından dağıtılan, Afganistan’dan ayrılan son ABD askerinin görüntüsünü ele aldı. Görüntüde yer alan askerin Tümgeneral Christopher Donehue olduğunu ve “Türk asker ve istihbaratçılarının Tümgeneral Donehue’yu Suriye ve Irak’tan gözünün ısırdığını yazan Yetkin, “Afganistan’dan arkasına bakmadan çıkan ABD, Suriye’de daha ne kadar kalmaya niyetli?” sorusunu yöneltti.

Uluslararası alandaki gelişmelerin Türkiye iç siyasetini nasıl etkileyeceğini soran Yetkin’in yazısının tamamına buradan ulaşabilirsiniz.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.