Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ozan Kabak Ada’ya döndü – Milli futbolcu Norwich City’de

Almanya’nın Schalke 04 takımında forma giyen Ozan Kabak, satın alma opsiyonuyla İngiltere Premier Lig ekiplerinden Norwich City’e sezon sonuna kadar kiralandı.

Kulübün internet sitesine konuşan 21 yaşındaki milli futbolcu, “Bu ailenin bir parçası olduğum için çok mutluyum. Taraftarlarla buluşmayı ve puanlar kazanmayı dört gözle bekliyorum. Teknik direktörle konuştum, projesinden ve anlattıklarından çok etkilendim. Ona ve projesine inanıyorum” dedi.

Geçen sezon da Premier Lig’de forma giydiğini hatırlatan Ozan, “Bundan çok keyif aldım. Tekrar oynamak istiyorum ve bunun için buradayım. Taraftarlarımızı mutlu etmek ve kazanmak için çok çalışacağız” diye konuştu.

Liverpool’un geçen sezon şubat ayında kiralık olarak kadrosuna kattığı milli futbolcu, lig ve Avrupa kulvarında 13 maçta forma giymişti.

Norwich City, Ozan Kabak’ı böyle duyurdu:

https://twitter.com/NorwichCityFC/status/1432395591439601664

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.