Ozan Kabak Ada’ya döndü – Milli futbolcu Norwich City’de

Almanya’nın Schalke 04 takımında forma giyen Ozan Kabak, satın alma opsiyonuyla İngiltere Premier Lig ekiplerinden Norwich City’e sezon sonuna kadar kiralandı.

Kulübün internet sitesine konuşan 21 yaşındaki milli futbolcu, “Bu ailenin bir parçası olduğum için çok mutluyum. Taraftarlarla buluşmayı ve puanlar kazanmayı dört gözle bekliyorum. Teknik direktörle konuştum, projesinden ve anlattıklarından çok etkilendim. Ona ve projesine inanıyorum” dedi.

Geçen sezon da Premier Lig’de forma giydiğini hatırlatan Ozan, “Bundan çok keyif aldım. Tekrar oynamak istiyorum ve bunun için buradayım. Taraftarlarımızı mutlu etmek ve kazanmak için çok çalışacağız” diye konuştu.

Liverpool’un geçen sezon şubat ayında kiralık olarak kadrosuna kattığı milli futbolcu, lig ve Avrupa kulvarında 13 maçta forma giymişti.

Norwich City, Ozan Kabak’ı böyle duyurdu:

https://twitter.com/NorwichCityFC/status/1432395591439601664

Medyascope'u destekle. Medyascope'a abone ol.

Medyascope’u senin desteğin ayakta tutuyor. Hiçbir patronun, siyasi çıkarın güdümünde değiliz; hangi haberi yapacağımıza biz karar veriyoruz. Tıklanma uğruna değil, kamu yararına çalışıyoruz. Bağımsız gazeteciliğin sürmesi, sitenin açık kalması ve herkesin doğru bilgiye erişebilmesi senin desteğinle mümkün.