Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

SosyoPolitik (81) – Ömer Yılmaz ve Özgür Bozdoğan ile salgında eğitimin ekonomik yükü: “Öğrenciler ve veliler piyasanın insafına bırakıldı”

Koronavirüs salgını yüzünden öğrencilerin çoğu için evlerde geçen ayların ardından, okullar yarın (6 Eylül) yüz yüze eğitime başlıyor. Öğrenci Veli Derneği (Veli-Der) Başkanı Ömer Yılmaz ve eğitimci Özgür Bozdoğan, yüz yüze eğitime geçişin ekonomik yüküne ilişkin Şükran Şençekiçer’in sorularını yanıtladı. Ömer Yılmaz velilere ekonomik destek verilmesi gerektiğini söylerken Özgür Bozdoğan, devletin eğitim harcamaları için düzenleyici bir konumda olması gerekirken öğrenci ve velilerin piyasanın insafına bırakıldığını belirtti.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.