Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Eski nişanlısına saldıran Jerome Boateng’e 1.8 milyon euro para cezası

Fransa’nın Olimpik Lyon takımında forma giyen Jerome Boateng (33), eski nişanlısı ve ikiz kızlarının annesi Sherin Senler’e şiddet uyguladığı ve hakaret ettiği için mahkeme tarafından 1.8 milyon euro para cezasına çarptırıldı. Alman futbolcunun 2021 yılının Şubat ayında ayrıldığı eski sevgilisi Kasia Lenhardt ise bir hafta sonra evinde ölü bulunmuştu.

Jerome Boateng, mahkeme tarafından suçlu bulundu

Eski nişanlısı Sherin Senler’e fiziksel şiddet uyguladığı, içinde sert cisimlerin bulunduğu çantayı üzerine fırlattığı ve hakaret ettiği gerekçesiyle mahkeme karşısına çıkan Jerome Boateng suçlu bulundu. Boateng, iddiaları reddetse de Münih yerel mahkemesi, savcının bir yıl altı ay hapis talep ettiği oyuncuyu, en üst sınırdan para cezası keserek, 1.8 milyon euro ödemeye mahkûm etti.

Ne olmuştu?

İddianameye göre Boateng, Karayipler’deki Turks ve Caicos adalarında tatildeyken eski nişanlısı ve ikiz kızlarının annesi Sherin Senler’i yumrukladı, başından ısırdı, yere fırlattı. Alman futbolcu, aynı zamanda Senler’e hakaret edip içi dolu bir çantayı var gücüyle kız arkadaşına fırlattı.

Bir dönem Manchester City ve Bayern Münih gibi kulüplerde forma giyen Boateng, 1 Eylül 2021 tarihinde bedelsiz olarak Fransa Ligue 1 ekiplerinden Olimpik Lyon’a transfer oldu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.