Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Galatasaray Spor Kulübü’nün 35. başkanı Prof. Dr. Duygun Yarsuvat, hayatını kaybetti

Galatasaray Spor Kulübü’nün 35. başkanı hukukçu Prof. Dr. Duygun Yarsuvat, 84 yaşında hayatını kaybetti. Hukuk alanındaki çalışmaları ile tanınan Yarsuvat,, sağlık sorunları nedeniyle bir süredir tedavi görüyordu.

Koronavirüsü atlatmayı başardı

Eski Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, 2020’nin Aralık ayında hastanede koronavirüs tedavisi görmüştü. Yaklaşık bir hafta boyunca hastanede kalan Yarsuvat, durumunun ağırlaşması gerekçesiyle entübe edilerek yoğun bakıma alınmıştı. Yarsuvat, daha sonra ise iyileşerek taburcu edilmişti. 

Galatasaray Spor Kulübü’nün en yaşlı başkanı

25 Ekim 2014 tarihinde yapılan olağanüstü genel kurulda 1777 oy alarak Galatasaray Spor Kulübü’nün 35. Başkanı seçilen Duygun Yarsuvat, 23 Mayıs 2015 tarihine kadar başkanlık koltuğunda oturmuştu. 1937 İstanbul doğumlu Yarsuvat, böylelikle Galatasaray Spor Kulübü tarihinde en yaşlı seçilmiş başkan olarak kulüp tarihine de geçmişti.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.