Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Mikroscope’un dördüncü sayısı yayında: “Ortak Dil”

Mikroscope, bakmak değil görmek için çıktığı bu yola dördüncü sayısıyla devam ediyor.

Mikroscope, “Ortak Dil” temasını odağına alan bu sayısında bütün farklılıklarına ve anlaşmazlıklarına rağmen bir arada durmayı, diyalog oluşturmayı büyük bir özveriyle başaran insanlardan; bu insanların ortaklıklarını kurdukları mekânlara kadar pek çok şeyi mercek altına alıyor.

Bir ortaklık, ortak dil kurmak biraz da kırılmayı göze almaktır. Bunu göze alarak çıkardığımız dördüncü sayımızı sizlerle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bu sayı ile birlikte bir seri olmasını planladığımız panellerimizden ilki “Ortak Dil” başlığı ile YouTube’da yerini aldı. Farklı ülkelerde yaşayan katılımcılarla gerçekleştirilen bu paneli Mikroscope’un YouTube kanalından da seyredebilirsiniz.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.