Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ankara Valiliği’nden sel uyarısı: “İki gün boyunca su baskını, yıldırım düşmesi ve doluya karşı dikkatli olunmalı”

Ankara Valiliği, bugün öğle saatlerinden sonra etkisini artırması beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklindeki yağışların, perşembe günü de (16 Eylül 2021) etkili olacağını belirterek dikkatli olunması uyarısı yaptı.

Valiliğin sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada “İlimizin güney  çevrelerinde (Şereflikoçhisar, Evren ilçeleri) yağmurun kuvvetli olması beklenmektedir. Perşembe günü gece saatlerine kadar aralıklarla etkili olması beklenen kuvvetli yağışların oluşturabileceği sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar ve küçük çaplı dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” denildi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.